SCHIMBĂRI. Întâlniri mai dese între cei de la Permise și școlile de șoferi. Noutăți legate de înmatriculare

Anul 2024 va aduce o serie de noutăți legate de înmatricularea vehiculelor, dar și întâlniri mai dese cu reprezentanții școlilor de șoferi din județul nostru. Subiectele a fost aduse în discuție de cei de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

„A fost pus în transparență decizională și urmează să se emită un nou ordin de ministru privind înmatricularea vehiculelor. Se vor simplifica multe dintre activitățile privind înmatricularea, există posibilitatea ca dealerii autorizați să își facă înmatricularea de la sediul dânșilor, cererile urmând a fi transmise online către serviciul nostru. Sunt anumite servicii online destinate și cetățenilor, persoane fizice, deci vor fi mai multe modificări care vor fi aduse la cunoștința publicului la momentul oportun.

Tot în 2024 ni s-a cerut să avem minim două întâlniri, semestrial dacă se poate, în cursul anului cu cei de la școlile de șoferi. Să se discute modificări legislative, anumite chestiuni care există legate de regulile de circulație, de modalitatea de examinare în general”, au anunțat cei de la SPCRPCÎV Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA