Se întâmplă în România! Șefa Secției de Oncologie reținută pentru luare de mită

Șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava, doctorul Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reținută în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în urma acțiunii ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

„Nu sunt comunicate încă date oficiale, însă cert este că a fost organizat un flagrant pentru luare de mită, joi după-amiază. După flagrant au urmat ore de audieri și de percheziții prin birouri, prin ambulatoriul Secției de Oncologie și chiar în mașina doctorului.

Nu avem încă date certe despre valoarea mitei, însă din datele pe care le avem nu este vorba de o sumă mare. Asta însă nu schimbă însă prea mult situația din punctul de vedere al infracțiunii.

Acțiunea polițiștilor de la Anticorupție se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și a plecat foarte probabil de la un denunț al unui pacient”, scrie monitorulsv.ro.

În ultimele săptămâni au circulat destul de intens unele informații cu privire la pacienți oncologici care s-ar fi plâns că li s-a cerut șpagă la modul grosolan.

foto monitorulsv.ro

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *