SISTEM CASCADĂ. Acțiune rutieră Maramureș-Satu Mare pe DN1C

Acțiune rutieră Maramureș -Satu Mare pe DN1C pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere din cele două județe. Se știe că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave la nivel județean.

Pentru combaterea acesteia, ieri, 28 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu Serviciul Rutier Satu Mare, au organizat o acţiune în sistem cascadă, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 19, tronsonul Săpânța-Sarasău-Piatra, pe D.N. 1C, tronsonul Bușag-Seini, pe D.J. 109 I, tronsonul Seini-Viile Apei, respectiv pe străzile Cuza Vodă și Fermelor din localitatea Seini.

„În cadrul acțiunii au fost verificate peste 100 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, din care 72 pentru depășirea vitezei legale, în valoare totală de 53.525 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 12 permise de conducere, din care 10 pentru depășirea vitezei legale și a unui certificat de înmatriculare”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh