ȚARA LĂPUȘULUI. Întâlnirea regională a aleșilor locali ai PNL, la Târgu Lăpuș

În week-endul trecut, în Maramureș a avut loc întâlnirea regională a președintelui CJ Maramureș, Ionel Bogdan, cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului. Evenimentul s-a desfășurat la la Târgu Lăpuș, unde au avut loc discuții și dezbateri constructive cu primari, consilieri locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale din această zonă binecuvântată a Maramureșului.
”Alături de Rudolf Stauder, prefect al județului Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, Florin-Alexandru Alexe, deputat, Ionică Muntean, secretar PNL Maramureş şi primarii din Țara Lăpușului, am discutat pe marginea proiectelor derulate de Consiliul Judeţean în această zonă frumoasă a Maramureșului, despre problemele locale și obiectivele pentru fiecare localitate.
În ultimii 3 ani, de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean, Țara Lăpușului a beneficiat și beneficiază de proiecte majore:
Proiecte pentru dezvoltarea turistică:
✅ Reabilitarea a 8 gospodării tradiționale din Comuna Lăpuș
✅ Rezervația de zimbrii din Băiuț
Proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii:
✅ DJ 171 Costeni – Stoiceni (prima dată asfaltat – finalizat)
✅DJ 109G – Vima Mică – Boiu Mare (prima dată asfaltat – finalizat)
✅ DJ 109F – Rogoz – Lăpuș – Băiuț – Cavnic (lucrările vor începe la finele lunii martie ale acestui an)
✅ DJ 171 – Limită Bistrița-Năsăud – Suciu – Rogoz (a fost demarată procedura de licitație publică)
✅ DJ 171A – Suciu de Sus – Groșii Țibleșului (a fost demarată procedura de licitație publică)
Proiecte pentru dezvoltarea economică:
✅ La Târgu Lăpuș construim un parc industrial de specializare inteligentă, care va contribui la creșterea potențialului economic al zonei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional.
Țin să mulțumesc întregii echipe PNL din Țara Lăpușului, deoarece sunt un exemplu în ceea ce privește mobilizarea și implicarea la nivelul comunităților locale. De asemenea, mulțumesc domnului Mitru Lese, primarul orașului Târgu Lăpuș, pentru organizarea acestui eveniment și pentru tot ceea ce face pentru comunitate”, a transmis Ionel Bogdan, cu această ocazie.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA