TĂUȚII MĂGHERĂUȘ. Mai multe mașini oprite și verificate de RAR

Ieri, 16 aprilie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au executat o acțiune, împreună cu reprezentanți ai R.A.R. Maramureș, pentru verificarea legalității privind starea tehnică a autovehiculelor. Polițiștii au oprit pentru control peste 20 de autoturisme, fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie. Valoarea sancțiunilor a depășit 8.500 de lei.

”Pentru neregulile constatate de polițiști, au fost reținute 11 certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare. Totodată, polițiștii au depistat un autovehicul asupra cărora se află insituită măsura sechestrului.
De asemenea, și efectivele Poliției Orașului Săliștea de Sus și Dragomirești au acționat în zona de competență pentru depistarea celor care nu respectă regimul legal de viteză. Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale și au reținut două permise de conducere pentru nerespectarea vitezei legale”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA