TINERI ARTIȘTI. Expoziția semestrială a studenților de la Arte Plastice, deschisă publicului

Lucrările de final de semestru ale studenților și masteranzilor Secției Arte Plastice din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare pot fi admirate în cadrul expoziției semestriale, deschisă publicului până pe data de 25 februarie.

Expoziția aduce în prim plan o selecție a lucrărilor executate de studenți în proiecte cu manifestări diversificate ale tehnicilor picturale, utilizarea materialelor neconvenționale, a tehnicilor mixte, precum și a suporturilor inedite.

”Tematica prezentată în lucrări urmărește un parcurs din ce în ce mai complex, începând de la anul I, unde regăsim studii de cromatică, construcție a formelor și culorilor, la anul III unde accentul este pus pe crearea unui concept plastic coerent, chiar experimental în vederea pregătirii proiectului de finalizare studii”, transmit reprezentanții Secției Arte Plastice.

Expoziția este deschisă publicului în două locații distincte: str. Crișan nr. 10, etaj 1, sala 17, între orele 9 și 14, respectiv str. Victor Babeș 62 A, parter Aula Magna, între orele 9 și 16.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica