UN SINGUR PARTID din Maramureș a anunțat oficial numele candidatului și lista consilierilor locali

Oficial, de azi am intrat în linie dreaptă pentru alegerile locale din acest an. Se desemnează judecătorii din Biroul Electoral Central, apoi preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie şi locţiitorii acestora, se stabilește modelul listei electorale. Până la finalul lunii aprilie se înregistrează alianțele electorale, iar 30 aprilie este și data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.

Până la această oră, un singur partid din Maramureș a anunțat oficial numele candidatului și lista consilierilor locali: USR.

Brian Cristian, candidatul USR la Primăria Baia Mare, mai are de trecut de furcile caudine ale negocierilor cu partenerii din alianță (PMP și Forța Dreptei), însă e greu de crezut că oferta electorală a celor două partide neparlamentare e irezistibilă, în fața unui parcurs impecabil, în timpul mandatului de deputat, a candidatului USR.

Aceiași situație și în privința listei de candidați la Consiliul Local Baia Mare. USR se prezintă cu nume grele: un deputat, un vicepreședinte al Consiliului Județean, consilieri județeni și locali în funcție:

  1. Cristian Brian;
  2. Trufan Radu;
  3. Ilieș Sorin;
  4. Cotos Robert;
  5. Buhan Horia;
  6. Baias Măndița;
  7. Petruț Margareta;
  8. Zaharia Bogdan;
  9. Weisenbacher Beatrice;
  10. Blidar Bogdan.
GlasulMM
GlasulMM