URMĂRIRE ÎN TRAFIC. Distracție terminată la poliție pentru mai mulți tineri din Maramureș

Distracție finalizată la poliție pentru mai mulți tineri din județul Maramureș. Acum vor avea de dat explicații oamenilor legii, însă cel mai mult va avea de suferit tânărul care era la volan, deși nu avea permis de conducere. Polițiștii de frontieră sigheteni au observat în trafic, în data de 6 noiembrie 2023,  pe raza municipiului Sighetu Marmației, un autoturism care circula haotic, având viteză mare.

Potrivit ITPF Sighetu Marmației, „colegii noștri au pornit semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, efectuând semnalele regulamentare de oprire, însă autoturismul a demarat în trombă. S-a pornit în urmărirea mașinii, iar după aproximativ 200 de metri, persoana de la volan a oprit brusc autovehiculul pe marginea părții carosabile, iar din interior au ieșit patru tineri și au încercat să fugă în direcții diferite, însă imediat au fost reținuți”.

„În urma cercetărilor, s-a constatat că la volanul autoturismului s-a aflat un tânăr de 22 de ani, fără permis de conducere, iar în calitate de pasageri, un alt tânăr de 21 de ani, precum și doi minori de 14, respective 15 ani, toți domiciliați pe raza județului Maramureș. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Marcel ȘERBAN

dh
dh