USR MARAMUREȘ. Băimărenii de pe strada Ciocârliei reclamă starea deplorabilă a străzii

Membrii USR continuă campania ”door to door” și s-au întâlnit cu localnicii din cartierul Săsar, pentru a discuta problemele cu care aceștia se confruntă. La acțiune a fost prezent și Brian Cristian, deputat USR de Maramureș și președinte al USR Baia Mare.

Odată ajunși pe strada Ciocârliei, oamenii le-au spus că nici acum, în 2023, strada pe care locuiesc nu este asfaltată, iar problemele legate de canalizare sunt nenumărate.

”Am făcut nenumărate solicitări la Primăria Baia Mare pentru a se găsi o soluție la problema noastră. Este revoltător faptul că an de an suntem amăgiți cu promisiuni și atât. Strada trebuie asfaltată. Ne stricăm autoturismele, iar când plouă sau ninge este greu de descris în cuvinte cum arată strada noastră. Parcă suntem pe o uliță”, se plâng localnicii.

Reprezentanții USR au promis că vor lua inițiativă. Prin consilierii locali USR Baia Mare vor interveni pentru ca această problemă să fie rezolvată în cel mai scurt timp, deoarece este inadmisibil ca unul dintre cartierele municipiului reședință de județ să arată mai rău ca după un război.

Ana-Maria HOJDA

(Credit foto: USR Maramureș/Facebook)

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA