VADU IZEI. La 19 ani a ajuns cu mașina în șanț de beat ce era

Nu ai voie să conduci dacă ai băut. Probabil că acest lucru nu îl știa un tânăr de 19 ani care a reușit „performanța” de a ajunge cu mașina în șanț. S-a întâmplat în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, când polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în șanțul din partea dreaptă a drumului național 18, la ieșirea din localitatea Vadu Izei.

„Lângă autoturism a fost identificat un tânăr de 19 ani, care ar fi condus autoturismul, din direcția municipiului Sighetu Marmației, înspre Baia Mare. Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge. În urma verificărilor efectuate, polițiștii at stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere”, arată IPJ Maramureș.

În acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Marcel ȘERBAN

dh
dh