VIȘEU DE SUS. Alternative pentru depuneri de cereri sau sesizări online

Administrația publică locală din Vișeu de Sus vine în întâmpinarea cetățenilor și le oferă variante mult mai simple pentru a depune cereri sau sesizări online, care nu implică prezența fizică la sediul primăriei.
”Dorința noastră este de a simplifica și mai mult modalitatea de transmitere / depunere pentru orice fel de cerere sau sesizare care nu implică în mod obligatoriu prezența dumneavoastră la sediul primăriei.
Pe lângă platforma creată și pusă la dispoziție – https://viseu.sc.ontegra.com/acasa – venim în sprijinul dumneavoastră prin oferirea altor două soluții suplimentare de comunicare cu noi, și mai facile, fără a fi nevoie să vă deplasați de fiecare dată la Primăria Vișeu de Sus.
1) Atașăm mai jos un model orientativ de cerere / sesizare cât se poate de simplu, concret și eficient care poate fi utilizat pentru orice problemă pe care o aveți – înlocuire lampă stradală, avarii rețele de apă sau canalizare, deszăpezire sau ORICE altceva. Fie completați cererea atașată, fie redactați dumneavoastră un text similar pe care ulterior să ni-l trimiteți – scris sau poză – pe Messenger, pe această pagină de Facebook. Mesajul va fi preluat de colegii noștri, adus la cunoștință mie și transmis spre soluționare persoanelor abilitate în cel mai scurt timp posibil.
2) În ideea în care nu puteți transmite o cerere scrisă (pentru care optăm ca primă opțiune), indiferent de zi sau oră, vă stăm la dispoziție și telefonic / Whatsapp la numărul de telefon 0728 06 06 39 – Serviciul Achiziții Publice, Contracte și Proiecte din cadrul primăriei noastre, în timpul programului, de luni până joi, între orele 08:00 – 16:30, respectiv vineri, între orele 08:00 – 14:00.
Alături de solicitare, este imperios necesară comunicarea numărului dumneavoastră de telefon pentru confirmare sau verificarea oricăror detalii. Intenția noastră este de a crea cât mai multe posibilități de comunicare, cât mai simple și cât mai eficiente, care să nu implice costuri de deplasare, efort sau timp pierdut din partea dumneavoastră și care, cu siguranță, vor avea rezultatul scontat.
Cu toate acestea, în situația în care doriți totuși să depuneți o cerere (STRICT legată de înlocuire lămpi defecte de iluminat stradal, reparații rețele apă și canalizare, drumuri, deszăpezire) în mod personal, la sediul primăriei, aceasta va fi depusă DIRECT LA SERVICIUL ACHIZIȚII PUBLICE, Contracte și Proiecte (ultimul birou pe partea stângă din curtea primăriei), unde va fi verificată și ulterior repartizată spre soluționare persoanelor competente”, a precizat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA