VIȘEU DE SUS. Se asfaltează mai multe străzi din oraș

În această perioadă mai multe străzi din Vișeu de Sus se află în curs de reabilitare. Astfel, zilele trecute s-au asfaltat străduțele adiacente de pe Republicii și Carpați, iar de săptămâna aceasta se vor deschide, rând pe rând, noile șantiere de pe străzile Mihail Kogălniceanu, A.I Cuza, Vânătorilor, Măgura, Fântânele. De asemenea, vor începe pregătirile pentru asfaltarea străzii Mierlei din cartier Vișeu de Mijloc, respectiv acele accese pe care există deja infrastructură de apă potabilă și canalizare menajeră, continuând cu Poieniței, Ghiocel și alte străzi pe care există deja apă si canal, precizează edilul Vasile Coman.
”Numărul șantierelor în lucru se află în continuă creștere, în multiple zone ale orașului, simultan, motiv pentru care atragem atenția locuitorilor acestor cartiere să circule cu atenție, să nu blocheze amplasamentul și să colaboreze cu șefii de șantier și muncitorii.
Procedura de licitație derulată de VITAL S.A a intrat în linie dreaptă, în perioada de evaluare, existând operatori economici ce au depus oferte. Finanțarea prin Programul Dezvoltare Durabilă va asigura implementarea proiectului prin care se vor extinde rețelele de apă și canalizare pe toate zonele aglomerate din oraș.
În plus, vom „împrospăta” toate aleile din parc pentru a asigura un cadru prielnic atât iubitorilor de sport, cât și tuturor celor care se bucură de natura frumoasă și aerul proaspăt. Menționăm faptul că avem un proiect amplu de modernizare a parcului central în valoare de aproape 3 milioane de euro, cu garduri perimetrale, echipamente noi de joacă și multe dotări, depus spre finanțare, însă vom interveni până la implementarea acestuia și vom face în scurt timp toate aceste lucrări importante și totodată necesare. Muncim pentru un oraș modern și curat!”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA