ZILELE ORAȘULUI. O nuntă de aur în inima orașului Seini

Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini: “Zilele orașului sunt dedicate în primul rând membrilor comunității noastre, având posibilitatea de a fi împreună, să ne bucurăm, să mai schimbăm două vorbe, să petrecem plăcut câteva ore. Fiind vorba despre noi, este frumos și de datoria noastră să ne aducem aminte de cei care au făcut parte din istora devenirii noastre de azi, de aniversările din viața locuitorilor noștri.

Plini de emoție, încântare, admirație am celebrat cuplurile care au poleit cu aur căsnicia lor, în cei 50 de ani de conviețuire. Ani în care au învățat că iubirea rezolvă problemele ivite în viață, alături de îngăduință, mult respect, prețuire, devotament, toleranță, de multe ori chiar și sacrificii. M-am simțit din nou atât de bine alături de ei, vorbind cu fiecare despre căsnicia lor, locul de muncă, copii, nepoți.

Am oferit ca de fiecare dată semnele prețuirii noastre: diplome, buchete de flori, cupe de șampanie, o îmbrățișare din suflet, un beneficiu și altele. Buchetul muzical, valsul mirilor anul acesta a fost oferit de prof. Gina Handro, solista noastră seineană dragă, alături de admirabila prof. Melania Carmen Augustin și fiul, Albu Constantin.

Am urat în numele meu, al CL Seini, domnul viceprimar Octavian Bodea, preoții noștri Bogdan Codre și Tomel Pop care au oficiat slujba de binecuvântare, colegii mei din aparatul de specialitate multă sănătate, putere, bucurii și mândria de a-i avea în viața comunității”, a scris Gabriela Tulbure pe contul său de facebook.

GlasulMM
GlasulMM