112- Controale în barurile și discotecile din zona Targu Lăpuș

Weekend aglomerat pentru polițiștii din Sighet și cei din Targu Lăpuș. Astfel, polițiștii din Sighetu Marmației au organizat o acțiune pe mai multe linii de muncă, în cadrul acțiunii fiind verificate 24 de autovehicule și au fost legitimate 39 de persoane.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.625 de lei. De asemenea, azi noapte, în intervalul orar 23.00 – 05.00, polițiștii din Târgu Lăpuș, cu sprijinul a trei subofiţeri din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din cadrul I.J.J. Maramureș, au desfășurat o acțiune având ca obiect principal prevenirea și combaterea faptelor ilicite ce se comit în interiorul și zona unităților de alimentație publică (baruri, discoteci), prevenirea şi combaterea deţinerii şi a traficului de substanţe psihoactive, verificarea respectării legislației rutiere de către participanții la traficul rutier precum și asigurarea climatului de ordine și liniște publică.

În cadrul verificărilor, polițiștii au legitimat 87 de persoane și au verificat 43 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.990 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea unui certificat de înmatriculare”, arată IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh