6 LUNI FĂRĂ PERMIS. Maramureșean depistat de două ori consecutiv cu viteză excesivă

Un maramureșean de 37 de ani a reușit performanța de a fi depistat de două ori, consecutiv, în timp ce conducea cu viteză excesivă. Potrivit prevederilor legale a rămas fără permis de conducere pentru 6 luni.

„Duminică, 28 ianuarie a.c., la ora 14.05, în localitatea sălăjeană Glod, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată radar.

La diferență de câteva minute, același bărbat a fost depistat de un alt echipaj de poliție, în localitatea Bârsău Mare, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 113 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit de două ori limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 180 de zile”, a anunțat IPJ Sălaj.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA