COLEGIUL BARIȚIU. Mara Popov și Tomas Surduc, vedetele balului

Colegiul Tehnic ”George Barițiu” din Baia Mare a fost vineri gazda unui eveniment deosebit – Balul Bobocilor, desfășurat la Teatrul Municipal din oraș. Tematica aleasă pentru acest an a fost ”Be Active” (Fii activ), punând accentul pe spiritul de implicare și energie pozitivă.

Elevii au avut ocazia să-și etaleze talentele și creativitatea în cadrul acestui eveniment, care a inclus momente artistice, dansuri impresionante și prezentări pline de stil. Atmosfera a fost întreținută de numeroase momente de divertisment, cu surprize plăcute pentru toți participanții.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost desemnarea titlurilor de Miss și Mister Boboc pentru anul 2024. Marea câștigătoare a titlului de Miss a fost eleva Mara Popov, iar titlul de Mister a fost câștigat de Tomas Surduc. Acești tineri s-au remarcat prin carismă, eleganță și implicare în diverse activități desfășurate în cadrul balului.

O altă noutate a fost acordarea unor titluri speciale în urma unui vot online. Astfel, cei mai populari boboci, așa cum au fost aleși de comunitate, au fost desemnați Daria Mihalca și Tomas Surduc.

După încheierea balului, distracția a continuat la after party-ul desfășurat la Pasha Club, unde elevii și-au petrecut timpul dansând și socializând.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica