ACCIDENT RUTIER GRAV. Doi motocicliști din Sălaj, loviți de mașina unui maramureșean

Doi motocicliști din Sălaj au trecut prin clipe de coșmar aseară, după ce au fost loviți și trântiți la pământ de o mașină condusă de un șofer din Maramureș, mai exact din localitatea Ruscova. Incidentul rutier a fost semnalt polițiștilor din Jibou, iar coliziunea a avut loc între localitățile sălăjene Jibou și Var.

IPJ Sălaj a anunțat că cercetările de la fața locului au stabilit faptul că „un bărbat de 45 de ani, din localitatea Ruscova, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția drumului județean 108 A cu D.N. 1 H, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor motociclete conduse fiecare de câte un tânăr de 16 ani, unul din localitatea sălăjeană Var, altul din localitatea Someș-Odorhei, care se deplasau pe direcția Jibou – Var, intrând în coliziune cu prima dintre acestea.

Totodată, conducătorul celei de-a doua motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă”.

În urma accidentului rutier, cei doi motocicliști au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Marcel ȘERBAN

dh
dh