ÎN SĂLAJ. Mașina unui băimărean, făcută praf. Ce s-a întâmplat

Un băimărean de 52 de ani nu va uita ziua de ieri niciodată. A fost ziua în care și-a văzut moartea cu ochii, după ce mașina sa a fost lovită de o altă mașină care a intrat pe contranses. Evenimentul rutier a avut loc între localitățile Perii Vadului și Mesteacăn, fiind sesizați polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un bărbat de 35 de ani, din comuna Suseni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Perii Vadului – Mesteacăn, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Baia Mare.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Atât bărbatul de 35 de ani, cât și bărbatul de 52 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri”, arată IPJ Sălaj.

În acest moment polițiștii din Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Marcel ȘERBAN

dh
dh