ACCIDENT STUPID. Un copil de 10 ani din Ruscova a decedat

Tragedie pentru o familie din Maramureș. Un copil de 10 ani din Ruscova a picat de pe un utilaj și s-a rănit, de la aproximativ 2 metri înălțime. Din păcate, minorul a decedat din cauza rănilor grave, la o zi după accident.

Potrivit IPJ Maramureș, la data de 13 iunie, la ora 14.30, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, un minor de 10 ani, a căzut de pe un utilaj și a suferit leziuni.

”Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce minorul de 10 ani din comuna Ruscova se afla pe un utilaj, condus pe un drum închis circulației publice de un bărbat din Leordina, a căzut de la aproximativ 2 metri înălțime.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, arată oficialii IPJ Maramureș.

A fost dispusă efectuarea unei constatări medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA