ADMITERE 2024. A fost publicată ierarhia la nivel județean. Află care e cea mai mare medie

A fost publicată ierarhia la nivel județean a absolvenților clasei a VIII-a care participă la admiterea în învățământul liceal pentru anul școlar 2024-2025.

Cea mai mare medie este 9,92 și este obținută de doi elevi, de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare, respectiv Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare, în vreme ce cea mai mică este 1,32 și aparține unui elev de la Școala Gimnazială ”Petre Dulfu” Baia Mare. În total, 3.461 de elevi sunt cuprinși în ierarhia județeană.

Conform calendarului admiterii în liceu, repartizarea pe locurile speciale pentru romi și CES se va desfășura după cum urmează: 15-16 iulie – completarea opțiunilor, 18 iulie – repartizarea candidaților și comunicarea rezultatelor. Admiterea în învățământul special va avea loc în 15-16 iulie, cu înscrierea și repartizarea candidaților.

Pentru repartizarea computerizată, în 11-22 iulie, este programată completarea, în fișele de înscriere, a opțiunilor, alături de părinți și de profesorii diriginți. În 24 iulie va avea loc repartizarea computerizată.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica