SCANDAL în miez de noapte pe strada Mireșului din Șomcuta Mare

Un scandal a izbucnit aproape de miezul nopții pe strada Mireșului din Șomcuta Mare. La fața locului a intervenit poliția însă și oamenii legii cu greu au reușit să calmeze spiritele, iar un tânăr de 22 de ani este cercetat pentru ultraj.

”Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș se desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. În fapt, seara trecută, la ora 23:56, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mireșului din oraș are loc un scandal.

Primele verificări au relevat faptul că un bărbat ar fi avut un conflict verbal cu fiul apelantei. Agresorul, un tânăr, de 22 de ani, ar fi refuzat legitimarea, ar fi adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență.

Întrucât, la fața locului s-au adunat mai multe persoane, au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș. Starea conflictuală a fost aplanată și nicio persoană nu a suferit leziuni corporale. În prezent, tânărul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliției. În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, se desfășoară cercetări pentru documentarea activității infracționale și luarea măsurilor legale”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA