AGENDA ZILEI: 11 mai 2024

Au trecut: 132 zile / Au mai rămas: 237 zile

ZIUA DE 12 MAI ÎN ISTORIE: În anul 113, a fost inaugurată, la Roma, Columna lui Traian. În anul 1943, a fost terminată construirea clădirii Pentagonului. În anul 1965, naveta spațială sovietică Luna se prăbușește pe Lună. În anul 2016, a fost activat scutul antirachetă american de la Deveselu.

ANIVERSĂRI: Ziua internațională a Asistenților Medicali.

CALENDAR RELIGIOS: Ortodox: Sfântul Ioan Valahul; Greco-catolic: Sfântul episcop Epifanie al Ciprului; Romano-catolic:  Ss. Nereu și Ahile.

PROGNOZA METEO:  Valorile maxime de temperatura se vor situa între 18 și 19 grade Celsiul, iar cele minime, între 5 și 6 grade Celsius. Partial noros.

SOARELE răsare la ora 5.51 si apune la ora 20.53.

CURS VALUTAR: Euro: 4.97; Dolar SUA: 4.62; Franc elvetian: 5.09; Lira sterlina: 5.79;

MAXIMA ZILEI: Cea mai mare bogăție este sănătatea (Virgiliu).

UN SFAT PE ZI (ca să ai grijă de planeta ta):  Alegeți mașinile mai mici! Regula e simplă: cu cât mașina e mai mare, cu atât poluează mai mult.

O CARTE PE ZI:  Cum să furi inima cu un sărut de L. J. Shen

Când o fată este forțată să se mărite cu inamicul de moarte al tatălui său, singura ei dorință este să facă cumva să ajungă din nou în sânul familiei ei și în brațele băiatului pe care-l iubește încă din copilărie. Dar nu se aștepta ca treptat să se îndrăgostească de soțul ei. Un sărut. Doi bărbați. Trei vieți. Împletite laolaltă.

GlasulMM
GlasulMM