AGRESORUL A FOST REȚINUT – Polițist local în comă, după ce a fost lovit de un tânăr

Incident extrem de grav petrecut aseară, în urma căruia un polițist local a ajuns în comă la spital. Totul s-a întâmplat chiar în centrul municipiului Pitești.

„În seara de 4 noiembrie 2023, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave și este în comă de peste 12 ore!
Aseară, în jurul orei 21:45, C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național ,,I.C.Brătianu”.
Polițistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în spațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere. În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.
C. S. este în operație craniană, iar pronosticul este rezervat. Autorul este reținut și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj”, informează reprezentanții Primăriei Pitești.
Mihai ROMAN
cm
cm