Ajutați fetița rănită în explozia de la Botiza!

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare face apel pentru sprijinirea fetiței de trei ani grav rănită în explozia de la Botiza.

”Nu știm niciodată încotro ne îndreptăm… o singura clipă poate schimba destinul unui pui de om. Astăzi ne îndreptăm atenția asupra faptului că o familie este greu încercată. Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră ați auzit despre explozia care a avut loc în comuna Botiza, unde un tată și o fetiță de 3 anișori au suferit arsuri foarte grave. Fetița face parte din colectivul grupei mici, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare, și orice ajutor din partea noastră, oricât de mic, e binevenit. Urmează un drum lung de recuperare si poate putem ajuta”, transmite Grădinița cu Program Prelungit Nr. 25 Baia Mare.

Cei care doriți să contribuiți cu un suport financiar o puteți face în contul: Nume Titular: ADELA IOANA TRIFOI, IBAN: RO75BTRLRONCRT0364078301, Moneda: RON, SWIFT: BTRLRO22.

Reamintim că o explozie, urmată de incediu, s-a produs luni, 23 ianuarie 2023, într-o rulotă în care se pregăteau, spre vânzare, produse de tip fast-food, aflată în localitatea maramureşeană Botiza. În urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi fetiţa de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital.

mg
mg