ALEGERI. Voichița Costin este noul președinte al PSD Călinești

De curând, au avut loc alegeri interne în organizația PSD Călinești. În funcția de președinte a fost aleasă Voichița Costin. Primarul localității, Petru Nemeș, se bucură de sprijinul Partidului Social Democrat Maramureș în implemetarea proiectelor locale, după cum a afirmat deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș:

“Am avut alegeri interne în cadrul organizațiilor PSD Maramureș și în comuna Călinești, acolo unde delegații prezenți la ședință au ales-o, în funcția de președinte, pe doamna Voichița Costin. În Călinești avem o echipă puternică și extrem de bine sudată în jurul primarului Petru Nemeș, un profesionist în administrație, care a dovedit, în numai trei ani de mandat, că atunci când muncești pentru oameni rezultatele apar fără întârziere.

Sunt mândru de echipa social-democrată din Călinești și îl asigur pe primarul Petru Nemeș că îl vom susține în tot ce va întreprinde pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes și multă putere de muncă Voichiței Costin, președintele PSD Călinești și o asigur că, împreună cu domnul primar, la Călinești vom continua fapte bune pentru oameni!”.

GlasulMM
GlasulMM