ANANIA CONSTRUCT. Depozitul de materiale de construcții din Vadu Izei cu cel mai bun vad comercial

La întretăierea șoselei ce vine dinspre Baia Mare, peste Gutâi, cu drumul ce șepuiește alături de Valea Izei, spre Borșa, e amplasat, strategic, într-un vad comercial perfect, un depozit de materiale de construcții, administrat de SC Anania Construct SRL din Vadu Izei. Adresa din “buletin” este: strada Principală, nr. 632, localitatea Vadu Izei, județul Maramureș.

Indiferent că vii dinspre Mara, Desești, Giulești sau dinspre Sighet sau dinspre Oncești, Nănești, Bârsana, nu ai cum să ratezi această locație. E în drumul tău, e acolo, e pentru tine, dacă ai  o casă în construcție sau dacă vrei să îți renovezi locuința.

Firma este condusă de Anania Sebastian, un tânăr întreprinzător. Unii localnici mai numesc locația “La Hîma”. Găsești aici aproape orice ai nevoie pentru șantierul tău. Iar prețurile sunt moderate, accesibile pentru orice buzunar.

Afacerea a început în anul 2008, dezvoltându-se după nevoile clienților. Acum e un depozit de materiale de construcții și finisaje extrem de important în zonă, căutat de tot mai mulți localnici. Clienții mulțumiți recomandă mai departe amicilor acest depozit, recunoscut pentru servirea ireproșabilă, calitatea materialelor și nivelul moderat al prețurilor.

Ce găsești aici? În primul rând BCA, ciment, var, adeziv, glet, tablă pentru acoperiș și instalații pluviale. Apoi materiale pentru finisaje interioare, pentru instalația electrică, pentru canalizare și instalații sanitare, vopsele, lavabile, precum și o gamă largă de țevi metalice rectangulare. De asemenea, și anumite echipamente auto.

În opinia lui Anania Sebastian, cea mai mare provocare pentru cei care lucrează în această branșă sunt prețurile de achiziție a materialelor de construcții, ceea ce îi determină pe oameni să chibzuiască temeinic înainte de a deschide un șantier. Însă atunci când o fac, spune Anania Sebastian, cei mai mulți aleg depozitul de materiale de construcții din Vadu Izei, SC Anania Construct SRL (La Hîma).

GlasulMM
GlasulMM