ANIVERSARE. Gemenii lui Vasilică Ceterașu au împlinit un an

Gemenii lui Vasilică Ceterașu au împlinit ieri un anișor. Într-o postare pe Facebook, artistul a rememorat întâmplările petrecute în urmă cu un an când soția sa, Amalia Ursu, a născut pe neașteptate, dar surpriza-surprizelor a fost faptul că nou-născuții erau băieți, și nu fete, așa cum le spuseseră medicii.

”În urmă cu un an, am fost sunat de la spital că mama voastră a născut deoarece ea mersese la un control de rutină, de data aceea singură, cu toate că mereu o însoțeam. Când am ajuns la spital, nu mi-a venit să cred ceea ce vedeam. Două mogâldețe mici, care se uitau la mine cu ochișorii plini de iubire spunându-mi: “Tati, am sosit. Du-ne acasă!”. Surioara voastră, Selenuța, era cu mine și nu ne venea să credem că sunteți ai noștri pentru că medicii ne-au spus să așteptăm două fetițe. Dar surpriza cea mare a fost că au venit doi băieți și m-am bucurat enorm”, a povestit Vasilică Ceterașu.

Cei doi artiști maramureșeni au stârnit valuri anul trecut după ce au făcut publice numele gemenilor: Kevin Vasile și Thiago Ioan. Părinții au motivat alegerea invocând numele a doi fotbaliști celebri: Kevin De Bruyne și Thiago Silva.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica