ANTI-DROG. Rotary Club Târgu Lăpuș susține campania ”Curajul de a spune NU”

Rotary Club Târgu Lăpuș lansează și susține campania ”Curajul de a spune NU”. Această inițiativă vizează atât elevii, cât și părinții și profesorii, având scopul de a uni forțele comunității în prevenirea și combaterea acestui fenomen îngrijorător.

Astfel, Rotary Club Târgu Lăpuș a decis să sprijine această cauză prin sponsorizarea a două întâlniri-spectacol dedicate elevilor celor două licee din oraș, la care sunt invitați și părinții acestora.

”Te iubesc, SMM!” va aduce în fața spectatorilor o poveste reală despre ultimul an de consum al unui fost dependent de droguri. Construit într-o manieră captivantă, spectacolul are menirea de a atrage atenția atât a tinerilor, cât și a părinților și profesorilor.

În final, Răzvan Dan Dragu, personajul principal al spectacolului și autorul unei povești de viață reale, va răspunde întrebărilor publicului în cel mai direct și sincer mod posibil.

Întâlnirile-spectacol va avea loc la Casa de Cultură ”Vasile Grigore Latiș” Tg. Lăpuș după cum urmează: în 23 ianuarie, ora 11, pentru elevii și părinții de la Liceul Teoretic ”Petru Rareș” Tg. Lăpuș, respectiv în 25 ianuarie, de la ora 11, pentru elevii și părinții de la Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” Tg. Lăpuș.

Pentru a susține acțiunile de voluntariat ale Rotary Club Târgu Lăpuș, toți cei interesați sunt încurajați să facă donații în contul: Club Rotary Tg. Lăpuș, IBAN: RO80BTRLRONCRT0531245101.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica