ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

  • De la ora 10, în sala ”Maramureș” a Palatului Administrativ (Sala Mare), este programată ședința Colegiului Prefectural.
  • Consiliul Judeţean Maramureş se convoacă pentru data de astăzi, 31 ianuarie, ora 14, în şedinţă ordinară, care se va desfășura în Sala „Bogdan Vodă” din Palatul Administrativ al Județului Maramureş, cu prezență fizică.
  • Minaur Baia Mare joacă contra Rapid București, de la ora 15, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” Baia Mare. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de: 30, 25, 15 și 10 lei. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au acces gratuit.
  • Astăzi, de la ora 18, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, în sala de conferințe, Asociația „Piciorușe – Little feet” organizează prezentarea proiectului legislativ „Baby boxes”, pentru prevenirea abandonului ilegal al copiilor nou-născuți. Prezintă: Daniela Maria Ardelean, Asociația „Piciorușe – Little feet”.
  • ”Tasty Quiz” îți aduce provocarea săptămânii. De la istorie la știință, de la artă la cultură pop ”Tasty Quiz” este locul unde mintea ta strălucește și unde fiecare răspuns corect aduce aplauze și admirație. Începe la ora 19, la Tasty Baia Mare. Informații și rezervări: 0745/626.217, 0770/393.366 .
  • Puteți cumpăra deja bilete pentru spectacolul aniversar al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”, ce va avea loc între 15 și 17 martie, la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” Baia Mare. Biletele s-au pus în vânzare la sediul ansamblului, de pe bld. Traian nr. 8 și pe siteul iabilet.ro. Prețul biletelor este: tribună – 50 lei/ zi, abonament pentru cele trei zile de spectacole tribună – 120 lei.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica