ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Preasfinţitul Părinte Iustin va săvârși Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfinţite în Parohia Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” Rona de Jos, Protopopiatul Sighet.

Teatru de păpuși pentru copii ”Golden Party” va fi prezent, de la ora 11, la Centrul Cultural Borșa, cu spectacolul savuros ”Lupul Hai Hui”. După spectacol, cei mici vor avea parte de un program de un sfert de oră de “încălzire” prin muzică, dans și baloane de săpun. Preț bilet: 25 lei/ copil și 30 lei/ adult. Grupurile organizate de elevi și preșcolari beneficiază de bilet redus. Rezervări: Antonia (Centrul Cultural) – 0727/911.911.

De la ora 16, în Salonul Artelor, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare organizează vernisajul expoziției de pictură intitulată „Confesiuni” a artistului plastic Ioan Bercu. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1-14 aprilie.

De’LaL Cafe Baia Mare (str. Școlii 6) găzduiește, de la ora 16,30, cursuri de dans pentru copii. Alături de Crista Bud, copiii învață pași de bază din street dance. Înscrieri: 0746/635.130 – Crista; 0758/790.040 – Andreea.

Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare” vă invită la vernisajul expoziției personale ”Umbră și vis”, semnată de Simion Cantemir Hauși. Începând cu ora 17, se va putea explora o lume fascinantă în care natura, mitologia și umanitatea se întrepătrund în opere pline de sensibilitate și profunzime. Locația: sala de expoziții temporare a muzeului, strada 1 Mai 8.

Teatru de păpuși pentru copii ”Golden Party” va fi prezent, de la ora 17, respectiv ora 18, la Cinema Mara Sighet, cu spectacolul savuros ”Lupul Hai Hui”. După spectacol, cei mici vor avea parte de un program de un sfert de oră de “încălzire” prin muzică, dans și baloane de săpun. Preț bilet: 25 lei/ copil și 30 lei/ adult. Rezervări: 0752/177.811.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica