ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Evenimentul ”Vreau să fiu Antreprenor” are loc între orele 10 și 13, în aula mare a Centrului Universitar Nord Baia Mare. Vor fi prezenți 7 antreprenori de succes din România, care își vor împărtăși experiența și povestea începutului lor în lumea afacerilor.

De la ora 15, la Teatrul Municipal Baia Mare, are loc spectacolul ”Delfini”, în cadrul Festivalului de Teatru pentru tineret ACTING. Spectacolul este o rescriere de Adina Lazăr, după ”Singurătatea Pietrelor” de Flavius Lucăcel, prezintă drama unei familii cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur.

Copiii, părinții, dar și bunicii sunt așteptati, de la ora 17, la De’LaL pentru a se bucura împreună de Circul de buzunar, distribuția: Alin Valentin Albu. Preț intrare: 25 de lei (se va achita doar de copil, însoțitorii vor beneficia de intrare gratuită). Informații: 0758/790.040. Locuri limitate.

Între orele 18 și 21, Greenys Baia Mare te așteaptă cu o atmosferă caldă, plină de iubire, meditații de relaxare, explorarea arhetipului Femeii Sălbatice și o sesiune de make-up în acord cu sălbăticia ta. Tot ce trebuie să faci este să îndrăznești să spui ‘da’ acestui context oferit, să pui în traista ta magică: o oglindă, pensule pentru machiaj, flori, frunze și zâmbete. Să iei pe tine o rochie care simbolizează pentru tine Femeia Sălbatică și să te lași purtată de vânt, aer, foc și pământ. Contribuția pentru această experiență este pe bază de donație. Recomandare minimă: 100 lei. Donațiile primite vor servi la plantarea de fapte bune pentru hrănirea copiilor care trăiesc în medii vulnerabile.

De la ora 18, la Teatrul Municipal Baia Mare, se joacă un spectacol al trupei Silver. Distribuția: Glory – Daria Monica, East – Andrei Dragomir, Randy – Denise Moșu, Chad – Larisa Povară, Gayle – Iasmina Pop, Kendall – Radu Sălăjan, Phil – Cristian Mureșan, Mărci – Morico Șomcutean, Hope – Ema Kovacs, Daniel – Andrei Dragomir, Rhonda – Teodora Țolaș, Dave – Radu Sălăjan. Regia: Han Andrei.

Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului „Seară de Film”, organizat de USR Tineret Maramureş. Acesta va avea loc începând cu ora 19, la Casa ”Lendvay Márton”, Piaţa Libertăţii 15, etaj 2.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica