ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

De la ora 12, Fabrica de Campioni ajunge la Ieud. Misiunea Fabricii de Campioni e să caute copii talentați, din mediul rural, și să le dea șansa de a se bucura de sport și de beneficiile lui și, de ce nu, să facă din ei campioni. Sunt așteptați toți copiii pasionați de sport cu vârsta între 7 și 14 ani, la terenul de sport sintetic. Fabrica de Campioni este un proiect în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș

La Greenys Baia Mare, de la ora 18 – o nouă șezătoare creativă. La acest atelier, participanții vor picta pe pietre/ lemn/ ouă. Contribuția pentru această experiență este pe bază de donație. Recomandare minimă 30 de lei. Donațiile primite vor servi la îndeplinirea misiunii sociale a Asociației Verzi Greenys de a-i ajuta cu pe cei care au mai puțin.

Teatrul Ararat găzduiește, de la ora 18,30, spectacol ”Micul Prinț”, o montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Un proiect realizat RED NOSE SOCIETY, ROTARI ENTERTAINMENT, cu sprijinul EPSON România.

De la ora 19, la Școala Gimnazială cu Program Prelungit de Muzică și Arte Plastice Sighetu Marmației (sala ”Monica Chifor”), are loc recitalul susținut de maestrul violonist Florin Ionescu-Galați, solist al Filarmonicii Brașov, acompaniat de Ana-Maria Negrea (pian). Preț bilet adulți: 40 lei, preț bilet copii: 20 lei.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica