ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Centrul Cultural Pastoral ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Sighetu Marmației vă invită să vizitați muzeul cu carte bisericească veche și icoane și cele 7 expoziții temporare, dar și mini-expoziția tematică ”Tainele Audiovizualului”. Intrarea este gratuită. Orar de vizitare: luni-vineri, orele 8-16.

În sala festivă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Baia Mare, liceenii vor citi cu voce tare din operele invitaților: Dana Buzura-Gagniuc, Gheorghe Pârja și Gheorghe Mihai Bârlea, precum și fragmente din romanul grafic ”1984” de Geoge Orwell. Activitatea are loc începând cu ora 13.

Biblioteca Județeană Baia Mare și Asociația „Eliezer” organizează, cu începere de la ora 16, evenimentul de lansare a volumului autobiografic „Copilul înfiat de Dumnezeu”, volum semnat de Anton Varga, aflat la debutul său editorial. Evenimentul se va derula în găzduirea Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare, în sala de conferințe, în prezența tânărului autor și a invitaților acestuia.

Minaur Baia Mare joacă astăzi cu CSM Sighișoara, de la ora 18, în Sala Sportului ”Lascăr Pană” din Baia Mare. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 30 lei, 25 lei, 15 lei, 10 lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului sau de la casieria Sălii Sporturilor în ziua meciului, între orele 17-18,30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au acces gratuit.

Nu uitați! Aeroclubul Teritorial ”Alexandru Papană” Baia Mare te invită să te înscrii la cursurile gratuite de planor, dedicate tinerilor cu vârste între 15 și 23 de ani. Această oportunitate unică de a învăța arta zborului este oferită pentru a încuraja pasiunea și tradiția pentru zbor în rândul tinerilor aviatori. Până pe 23 februarie poți face primii pași către cer, înscriindu-te la cursurile de planor organizate de Aeroclubul României. Detalii despre înscriere și condiții pe site-ul oficial al Aeroclublui României.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica