AU ȘTIUT UNDE SĂ CAUTE. Hoții i-au furat banii din ghiveciul cu flori, în Recea

Ieri, la Postul de Poliție Comunal Recea s-a prezentat un bărbat din Bozânta Mică, pentru a sesiza faptul că, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului, în intervalul orar 07.00-09.00, de unde au sustras dintr-un ghiveci cu flori, un portmoneu în care se aflau 7.000 de lei și 700 de euro.
”În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități informativ-operative, astfel că a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o minoră de 15 ani din Bozânta Mică. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial și predat persoanei vătămate. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.
Obiectele de valoare sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenția infractorilor care concep diverse modalități de a și le însuși, indiferent dacă acestea se află într-o locuință, magazin, depozit. Nu ignorați măsurile de autoprotecție pe care trebuie să vi le asigurați pentru nu a deveni victima unui furt!
Pe această cale, polițiștii atrag atenția cetățenilor! Evitați să vă depozitați obiecte de valoare în zone vizibile sau în curtea casei! Chiar dacă părăsiți domiciliul pentru o perioadă scurtă de timp, nu lăsați ușa deschisă pentru a putea fi o tentație pentru hoți! ”, atrag atenția oficialii IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA