AUR Maramureș și-a lansat candidatul pentru Primăria Sighet

Ieri, în prezența a peste 400 de membri și susținători, echipa AUR Maramureș și-a lansat candidatul pentru Primăria Sighetu Marmației. Este vorba despre Adriana Curmei, actual consilier local al municipiului Sighetu Marmației. Au fost alături: deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, Monica Iagăr, candidată pe listele AUR la alegerile europarlamentare, Gabriela Hofer, președinta Organizației de Femei AUR Maramureș, și Costel Pîrvănoiu, vicepreședinte AUR Maramureș.

”Practic, evoluția și dezvoltarea Sighetului nu există, iar pentru a schimba acest lucru este nevoie de o schimbare radicală la nivelul administrației publice locale din municipiul Sighetu Marmației. Este evident că sighetenii merită o administrație performantă, un edil cu viziune, care să lupte pentru bunăstarea cetățenilor și care să își canalizaze eforturile pe proiecte mari, pe atragerea de fonduri europene şi pe atragerea de investitori puternici care să creeze noi locuri de muncă și, implicit, să contribuie la dezvoltarea economică și socială a Sighetului”, a subliniat Darius Pop, președintele AUR Maramureș.

Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, conf. dr. Avram Fițiu și Alteța sa Regală, principele Șerban Dimitrie Sturdza, candidați AUR la alegerile europarlamentare, au transmis mesaje video de susținere pentru Adriana Curmei.

”Capitala Maramureșului Istoric, Sighetu Marmației, are nevoie de o administrație performantă. Este inacceptabil să vedem cum un oraș cu un asemenea potențial cultural și istoric se degradează sub ochii noștri. Adriana Curmei, candidatul AUR pentru Primăria Sighetu Marmației, este omul perfect care să își asume responsabilitatea și să acționeze prompt. Sighetul are nevoie de soluții imediate, de transparență în gestionarea fondurilor și o implicare mai active a comunității în întreg procesul decizional. În persoana doamnei Adriana Curmei sighetenii vor găsi un partener de nădejde și un om vizionar”, a declarat Costel Pîrvănoiu, vicepreședinte AUR Maramureș.

Adriana Curmei, candidatul AUR pentru Primăria Sighetu Marmației, a vorbit în cadrul evenimentului despre necesitatea schimbării leadershipului la nivelul municipiului Sighetu Marmației.

”Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor, să fiu acel lider care aduce schimbare pentru sigheteni. Capitala Maramureșului Istoric merită mai mult. Avem nevoie de fonduri europene, de proiecte concrete prin care să dezvoltăm acest oraș atât de minunat, care ar trebui să fie de referință pentru județul Maramureș, din care tinerii să nu mai plece, ci să rămână și să aibă cât mai multe oportunități de dezvoltare pe toate planurile”, a transmis Adriana Curmei.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica