AUTOCUNOAȘTERE. Fundația ”Sacro Cuore” Baia Mare face înscrieri pentru atelierele ”Călătoria Supereroilor”

Fundația ”Sacro Cuore” Baia Mare anunță organizarea a zece ateliere de autocunoaștere și dezvoltare a inteligenței emoționale sub denumirea ”Călătoria Supereroilor”, începând cu data de 28 februarie.

Atelierele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani și vor fi structurate în echipe formate din maximum 12 participanți. Programul ”Călătoria Supereroilor” are ca scop oferirea unei experiențe interactive și educative, axată pe dezvoltarea abilităților emoționale și relaționale.

Prin intermediul activităților variate, precum jocuri de rol, povestiri terapeutice și activități creative tematice, copiii vor avea oportunitatea să exploreze și să înțeleagă mai bine propriile emoții, să-și dezvolte empatia și să își crească încrederea în sine. De asemenea, ei vor învăța să interacționeze pozitiv cu ceilalți, dezvoltând abilități esențiale pentru relaționare și colaborare.

Atelierele ”Călătoria Supereroilor” vor avea loc pe Valea Roșie 25A, o dată pe săptămână. Persoanele interesate pot obține mai multe informații și se pot înscrie la numărul de telefon 0728/904.109.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica