BAIA MARE. 10 blocuri ar putea intra în reabilitare

10 blocuri din municipiul Baia Mare intră în faza de contractare a executării lucrărilor de creștere a eficienței energetice ceea ce dă speranțe că acestea ar putea fi reabilitate prin fonduri PNRR.

Potrivit proiectelor votate în ședința de marți, 19 martie, a Consiliului Local Baia Mare, este vorba despre imobilele situate la următoarele adrese: Piața Revoluției 2, Piața Revoluției 3, Piața Revoluției 4, strada Victoriei 45, strada Progresului 54, strada Progresului 56, strada Progresului 58, strada Progresului 60, strada Victor Babeș 31, bulevardul Independenței 24.

”10 blocuri intră în fază de contractare a executării lucrărilor. Am optat pentru varianta de a achiziționa, în primă fază, lucrările de proiectare pentru construcțiile acestea, prin PNRR, și, după ce am primit aceste proiecte realizate, venim cu documentația pentru aprobare și lansăm în procedură de achiziție partea de execuție. Termenul este de 12 luni. Dacă ne mișcăm rapid și dăm peste un constructor mai rapid, serios, avem toate șansele să implementăm cât mai rapid”, a explicat Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica