BAIA MARE. 200.000 de lei disponibili pentru Cultură și Tineret. Termen redus pentru depunerea documentațiilor

Proiectele nonprofit de interes general, pe Cultură și Tineret, pot primi și în acest an finanțare nerambursabilă de la Primăria Baia Mare. Suma alocată în acest sens de administrația locală este în valoare de 200.000 lei, iar defalcată pe domenii arată astfel: Cultură – 100.000 lei, Tineret – 100.000 lei. Limita superioară a finanțării nerambursabile care poate fi acordată unui proiect cultural este de 20.000 lei, anunță Primăria Baia Mare.

Documentaţiile se pot depune până în 2 aprilie. Termenul de depunere a solicitărilor pentru cele două domenii a fost redus de la 30 la 15 zile, motivaţia fiind dată de faptul că ”marea majoritate a viitorilor beneficiari ai proiectelor cu finanţare nerambursabilă şi-au întocmit de la începutul anului calendarul de activităţi şi există manifestări programate pentru prima parte a anului”, mai informează Primăria Baia Mare.

Selecţia şi evaluarea proiectelor depuse în vederea finanţării nerambursabile se vor face de către comisiile de evaluare în perioada 3-19 aprilie, lista finală a beneficiarilor finanţării nerambursabile urmând a fi aprobată prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica