BAIA MARE. A făcut o gafă la volan și l-a prins poliția

Mai mulți șoferi au fost prinși la volan, cu toate că aveau permisul suspendat sau nu dețineau permis de conducere. În primul caz de acest fel, un tânăr din Cluj a fost oprit de polițiști, după ce nu a respectat regulile de circulație. În urma verificărilor, s-a constatat și faptul că șoferul avea permisul retras.

”Pe bld. Unirii din municipiul Baia Mare a fost depistat un autoturism al cărui conducător auto nu a respectat indicatorul „obligatoriu la dreapta”. Polițiștii au procedat la oprirea acestuia în trafic. La volan a fost identificat un tânăr de 33 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere al acestuia a fost retras.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa angrenați în activități de supraveghere și control trafic pe D.J. 108 D împreună cu polițiștii orașului Ulmeni, au identificat un bărbat de 48 ani, din comuna Asuaju de Sus, care conducea un autoturism, chiar dacă are dreptul de a conduce suspendat”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA