BAIA MARE. Conferință cu tema ”Rolul directorului în școală”, la Șincai

Cadrele didactice din Maramureș au avut ocazia de a participa la o conferință cu tema „Rolul directorului în școală”, care s-a desfășurat ieri, la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare. Profesorul Ciprian Ghișa a abordat subiectul managementului școlar eficient văzut ca rezultat al coeziunii unui grup de oameni care se aliniază aceleiași direcții față de care își asumă un angajament.
”Discuțiile despre modelul DAC de leadership, despre conversațiile dificile, despre motivarea oamenilor din școli, despre climatul pe care-l conturăm alături de elevii și colegii noștri, precum și experiența personală a invitatului nostru au fost inspiraționale pentru fiecare dintre cei prezenți. Îi sunt profund recunoscător domnului profesor Ciprian Ghișa pentru disponibilitate și pentru că ne-a transmis pasiunea sa pentru educație! Sper să avem cât de curând o nouă întâlnire în Maramureș!
Le mulțumesc tuturor colegilor prezenți azi și îi aștept la următoarele evenimente pe care le pregătim cu un singur gând, acela de a aduce schimbări pozitive în viața fiecărui membru al comunității noastre educaționale”, a declarat Mihai Pop, inspector școlar general al ISJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA