BAIA MARE. Delia dezminte faptul că ar cânta la Sărbătoarea Castanelor. Nici BUG Mafia nu confirmă semnarea unui contract pentru eveniment

Artista Delia Matache a dezmințit faptul că ar cânta la ediția din acest a Sărbătorii Castanelor din Baia Mare. Aceasta s-a declarat surprinsă când a auzit că numele său a fost nominalizat pentru eveniment, în condițiile în care nici nu a fost măcar contactată să cânte la manifestare.

Am luat legătura cu impresariatul artistei, care ne-a precizat faptul că, la acea dată, Delia are alte angajamente.

”Are niște filmări programate pentru data de 28 octombrie. Deci nu poate fi prezentă la Baia Mare, nu are niciun contract, deci informația este falsă. Noi am discutat la un moment dat și am spus ce date avem libere și ulterior am refuzat show-urile. Nu există niciun contract în sensul acesta”, au precizat reprezentanții artistei.

Delia a făcut o dezmințire oficială în acest sens și pe rețelele de socializare. Artista a mărturisit că vrea să clarifice lucrurile, pentru a nu-și dezamăgi fanii din Baia Mare, dar și pentru a nu-i dezinforma.

”Am aflat de pe Tik Tok, în primă fază și am sunat și am întrebat echipa mea de management, dacă eu cânt la Festivalul Castanelor, la Baia Mare? Mi s-a răspuns NU.

Mă interesează să clarific treaba asta, pentru că poate sunt oameni care mă așteaptă la scenă pe data respectivă și vor fi dezamăgiți sau vor considera că nu am venit la eveniment, că am dat țeapă, ceea ce nu se întâmplă”, a declarat artista, pentru paraschiv.ro.

Delia nu este singura nominalizată pentru a cânta la Sărbătoarea Castanelor care nu confirmă prezența. Și reprezentanții trupei BUG Mafia au precizat că nu există un contract semnat pentru acest eveniment.

 

Materialul integral cu declarația Deliei, pentru  poate fi urmărit mai jos:

@paraschiv.ro

Am vorbit cu @Delia despre #sarbatoareacastanelor2023 și despre cum numele ei a fost folosit fără ca ea să știe. #baiamare #romania #fy #fyp #paraschivro #delia

♬ original sound – PARASCHIV.ro

 

sursa: paraschiv.ro

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA