BAIA MARE. Eveniment de business inedit pentru antreprenori și manageri

Astăzi, de la ora 16, la Hotel Magus Baia Mare, are loc primul eveniment de business tip poveste, organizat de Maramureș Business Club și Franchwise. „Povestea Succesului” este dedicat antreprenorilor și managerilor care sunt în căutarea inspirației și a cunoștințelor esențiale pentru a-și scala afacerile.

”Într-o lume unde fiecare afacere începe cu un vis, transformarea acestuia în realitate este povestea pe care dorim să o spună toți antreprenorii. „Povestea Succesului: Capitole de Creștere în Antreprenoriat” este un eveniment unic, conceput pentru a te ghida prin etapele fundamentale ale creșterii afacerii tale, inspirat de transformarea legendară a Cenușăresei. Este mai mult decât un seminar – este o călătorie narativă care va rescrie felul în care percepi antreprenoriatul”, anunță organizatorii.

Vor fi prezenți următorii speakeri: Paul Voicu – consultant pregătire francizare, Anca Ioana Bândac – consultant optimizare procese, Raluca Trifan – consultant în management sistematic, Irina Vasile – avocat și partener Lexters.

Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit la eveniment.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica