BAIA MARE – Eveniment pentru viitoarele mămici

Viitoarele mămici sunt așteptate sâmbătă, 11 februarie, de la ora 11, la Gymgees Baia Mare (Casa de Cultură, etaj 1), pentru a se bucura de un eveniment dedicat lor.

În cadrul evenimentului, participantele vor afla cum pot să se pregătească fizic, psihic și emoțional pentru transformarea vieții lor. Teodora Daniela Petruș, consilier dezvoltare personală, și Raluca Talpoș, vicepreședinte ACS Gymgees, le vor răspunde viitoarelor mămici la următoarele întrebări: cum să te menții într-o formă bună în sarcină și după naștere?, care sunt beneficiile sportului în această perioadă?, ce tipuri de antrenamente și exerciții sunt recomandate si când?, cum să ții sub control avalanșa emoțională declanșată de schimbările fizice și psihice prin care treci?, ce efecte poate să aibă sarcina, nașterea și alăptarea asupra vieții tale?.

La final, este planificată o mică demonstrație din clasa de gimnastică prenatală pentru toate graviduțele care sunt trecute de primul trimestru de sarcină și au acordul medicului ginecolog. Accesul la eveniment este gratuit.

mg
mg