BAIA MARE. Expoziția MaraMedica și-a deschis porțile la Biblioteca Județeană

Astăzi, expoziția dedicată sistemului medical, MaraMedica, care a devenit deja tradiție în Baia Mare, și-a deschis porțile. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Colegiul Medicilor Maramureș și Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” și se află la a XIX-a ediție.
În „Salonul Artelor” se aduc în atenția celor interesați tehnologii digitale și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale. Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.
MaraMedica oferă oportunitatea celor prezenți la eveniment de a întâlni parteneri de afaceri sau potențiali clienți, atât în cadrul componentei științifice creditată EMC și organizată de Colegiul Medicilor Maramureș în Sălile de Conferință ale bibliotecii cât și în cadrul componentei expoziționale organizată de C.C.I. Maramureș în Salonul Artelor.
PROGRAM DE VIZITARE:
14 – 15 martie 2024, orele 10:00 – 19:00 (joi și vineri);
16 martie 2024, orele 09:00 – 13:00 (sâmbătă)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA