BAIA MARE. Fată de 15 ani, internată în spital, după ce a fost ”secerată” de un șofer

Un nou accident rutier cu victime a avut loc în Baia Mare. Două tinere, de 15 și 18 ani, au fost lovite de un șofer de 28 de ani, în timp de traversau strada. Minora a rămas internată în spital. Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ jumătate de oră, pe un sens. Incidentul s-a petrecut ieri, după-masă.

”Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Piața Izvoarelor. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani din Fersig, a surprins și accidentat două tinere de 15 respectiv 18 ani, care se aflau în traversarea părții carosabile, în calitate de pietoni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonilor, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost necesară internarea doar pentru victima de 15 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Traficul în zona accidentului rutier a fost blocat pe un sens de mers, aproximativ 30 minute. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, anunță IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA