BAIA MARE – Fată răpită de pe stradă. Un șofer de microbuz a urmărit infractorul

Caz incredibil în Baia Mare. Unde un băimărean de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

IPJ Maramureș informează că în fapt, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un șofer pe un microbuz de transport persoane, cu privire la faptul că, a observat că o tânără ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, după ce aceasta a coborât în stația de pe strada Gării din municipiu.

„Acesta a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Gării până la sosirea echipajului de poliție, dar autoturismul în cauză a pătruns pe un sector de drum cu acces interzis, motiv pentru care conducătorul microbuzului s-a oprit. Din momentul sesizării, polițiștii au declanșat activitatea de căutare și identificare a autoturismului în cauză, fiind identificată și persoana vătămată, respectiv o tânără de 18 ani din Baia Mare.

De asemenea, și persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 24 de ani din Baia Mare. Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh