BAIA MARE. Mașină de poliție atacată de un bărbat. S-a tras și un foc de armă

Un incident smuls din filme a avut loc aseară în Baia Mare. Un bărbat a început să distrugă mai multe autoturisme cu o bară metalică și a atacat inclusiv mașina poliției, în momentul în care echipajul de intervenție a ajuns la fața locului.

Agresorul nu s-a lăsat intimidat de oamenii legii și a distrus parbrizul autospecialei. În cele din urmă, polițiștii un tras un foc de armă de avertisment. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.20.

“La ora 19.19, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 38 de ani din municipiu, cu privire la faptul că un bărbat i-a spart geamul autoturismului și lovește autoturismele aflate în trafic. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, care manifesta un comportament agresiv.

În momentul în care polițiștii au somat bărbatul aflat în mijlocul străzii cu o țeavă metalică în mână, sa arunce țeava și sa manifeste un comportament civilizat, acesta a distrus parbrizul autospecialei de poliție cu țeava respectivă.

În urma celor întâmplate, unul dintre polițiști a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea audierii.

Persoana în cauza a fost identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani din Baia Mare, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației”, anunță IPJ Maramureș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA