PRIMĂRIA RONA DE JOS A ATRAS 5 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă

Ion Herbil, primarul comunie Rona de Jos: „25 milioane de lei (5,1 milioane de euro) au fost alocați pentru comuna Rona de Jos, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este cea mai mare finanțare obținută până acum de Primăria comunei Rona de Jos.

Suma alocată a fost distribuită pentru următoarele obiective de investiții astfel:

13 milioane de lei pentru Modernizarea sistemului de alimentare cu apă;

12 milioane de lei pentru Extinderea rețelei de canalizare menajeră.

În următoarea perioadă, se vor semna contractele de finanțare și vor fi demarate procedurile de licitație pentru cele două obiective, astfel încât, în cel mai scurt timp să înceapă lucrările.

Ne bucurăm că RONA DE JOS se află printre primele5 comune din județul Maramureș cu cele mai mari sume alocate. Am reușit să atragem acești bani în localitatea noastră, datorită faptului că timp de doi ani am pregătit aceste proiecte, am depus la timp cererile de finanțare și am răspuns tuturor clarificărilor venite din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Am muncit, ne-am implicat și am depus proiecte pe fiecare linie de finanțare deschisă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, așteptăm cu nerăbdare implementarea proiectelor.

Mulțumesc domnului deputat de Maramureș, Gabriel Valer Zetea, pentru toată susținerea și pentru tot interesul acordat. Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” susținut de PSD reprezintă un sprijin concret pentru dezvoltarea localităților”.

GlasulMM
GlasulMM