BAIA MARE. O șoferiță de 18 ani a modificat starea locului accidentului produs pe strada Victoriei din Baia Mare

Probleme cu legea pentru o șoferiță de 18 ani din Satu Mare, care, după ce a lovit un om de 81 de ani cu mașina, s-a gândit să meargă și să parcheze mașina și apoi să vadă care e starea victimei. S-a întâmplat ieri, 09 noiembrie, la ora 14.30, când polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier pe strada Victoriei din municipiu.

Cercetările de la fața locului au stabilit faptul că un autoturism condus de către o tânără de 18 ani din județul Satu Mare, a surprins și accidentat un bărbat de 81 de ani din municipiu, care se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto, a modificat starea locului accidentului fără acordul echipei de cercetare la fața locului, parcând mașina la o distanță de aproximativ 20 metri distanță de locul impactului.

Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

 

dh
dh