BAIA MARE. Parada costumelor din materiale reciclabile, la Grădinița nr. 13 FOTO

Cu ocazia Săptămânii Verzi, preșcolarii din cadrul Grădiniței nr. 13 din Baia Mare au pregătit o paradă a costumelor din materiale reciclabile. Cei mici au venit costumați în super eroi, prinți sau prințese și au făcut senzație.

”Am desfășurat o activitate în cadrul Festivalului Toamna, cu materiale reciclabile. Părinții au confecționat împreună cu copiii, costume din materiale reciclabile pentru această paradă minunată. Copiii s-au descurcat foarte bine, avem un colectiv de copii foarte isteți. Am văzut costume realizate din saci menajeri, din cutii de carton și am văzut personaje din povești, dar și din realitate. Copiii vor învăța în acest fel să reutilizeze materialele reciclabile, mai ales pungile sau cutiile de carton, în vederea realizării unor activități distractive, spunem noi și să sperăm că la grădiniță vom mai avea parte de activități de genul acesta”, a declarat Raluca Achim, educatoarea grupei mari.

Activitatea a fost realizată sub îndrumarea directorului Ioana Măhălean, alături de educatoarele Raluca Achim și Cristina Telcean.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA